Sodiwe
Hoofdkantoor: 015 65 10 10
Mijn sodiweAanmelden

Sociaaljuridisch advies op maat

Een doordacht personeelsbeleid laat toe om het juiste talent aan te trekken, te motiveren en te laten groeien. Daarbij zorgt het gepaste sociaaljuridisch advies ervoor dat u met alle regels in orde bent.

Bij Sodiwe hebt u één contactpersoon. Als eerstelijnsadviseur kent hij alle sociaaljuridische aspecten van het moderne personeelsbeleid. Dankzij continue opleiding blijft hij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de sociale wetgeving, sectorale afspraken, stimulerende maatregelen vanwege de overheid enzovoort.

Van hem krijgt u met andere woorden snel een helder antwoord op uw vragen over aanwerving, tewerkstelling en ontslag van werknemers en andere gangbare sociaaljuridische zaken.

Inschakelen van experten

Wanneer u met vragen zit die buiten de expertise van uw contactpersoon vallen, speelt hij die indien u dat wenst door aan één van de vele ervaren adviseurs, consultants en juristen in het Sodiwe-netwerk. Hun diensten worden u aangerekend tegen uurtarief.

Formule Juridische Bijstand

Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor de formule Juridische Bijstand. Voor minder dan de prijs van een kop koffie per maand, kunt u in deze formule onbeperkt en rechtstreeks beroep doen op de gecumuleerde expertise van onze juridische dienst.

Behalve voor meer ingewikkelde sociaaljuridische vragen met betrekking tot het aanwerven en ontslaan van werknemers kunt u hier ook terecht voor de opmaak en het nazicht van uw arbeidsreglement, het opstellen of nalezen van arbeidsovereenkomsten enzovoort.

Vragen hierover? Contacteer ons

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u gericht op de hoogte gehouden worden van de evoluties in 'Personeelsland'?

Boekhouder of accountant? Ontdek onze aanpak hier

Nieuws

Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Uw e-mail werd verstuurd

We hebben een e-mail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Ontvangt u deze mail niet, neem dan contact met ons op via info@sodiwe.be.

Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd en contacteren u zo snel mogelijk.

Uw vraag werd verstuurd

Wij hebben uw vraag goed ontvangen en contacteren u zo snel mogelijk.

Inschrijving geregistreerd

Wij hebben uw inschrijving voor onze nieuwsbrief genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Bericht verstuurd