Sodiwe
Hoofdkantoor: 015 65 10 10
Mijn sodiweAanmelden

Sodiwe - partner van boekhouders en accountants

Uw rol als boekhouder of accountant is voor een onderneming van vitaal belang. En daarin staat Sodiwe u graag bij als volwaardige, professionele partner.

Daarmee bedoelen we heel concreet dat we de aansluiting, de opstart en het beheer van uw klantendossiers effectief voor u doen. Zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten. Of het nu zelfstandigen, eenmanszaken, starters, gevestigde kmo’s of grote bedrijven zijn.

Contacteer mij voor een verkennend gesprek

Wij gaan voor u op pad

Ieder zijn specialiteit. Daarom neemt Sodiwe het traject van aansluiting en opstart van klantendossiers bij het sociaal secretariaat graag van u over.

Onze experten gaan voor u op pad en informeren uw klanten over alle aspecten van de sociale zekerheid, wettelijke verplichtingen, aansluitingen enzovoort. Vervolgens begeleiden wij hen bij het in orde brengen van alle noodzakelijke formaliteiten.

Mijn nieuwe klanten wegwijs maken in de jungle van sociale wetgeving, verplichte aansluitingen en de hele bijhorende papierwinkel? Dat laat ik met plezier en in het volste vertrouwen over aan Sodiwe.Anja Van Dessel, boekhoudster

Een eerste intakegesprek kan plaatsvinden bij uw klant, bij ons of bij u. Indien u dat wenst kunt u er in ieder geval bij aanwezig zijn. En wanneer u een en ander liever helemaal zelf met uw klant opneemt, is dat voor ons uiteraard ook geen probleem. Ook dan kunt u altijd bij ons terecht voor info, advies en expertise.

HR-advies en opleidingen

Wist u dat u bij Sodiwe ook terecht kunt voor advies op het vlak van strategie, personeelsbeleid en organisatie? En voor opleidingen? Bijvoorbeeld een algemene opleiding over de sociaaljuridische aspecten van het personeelsbeleid. Of heel gerichte sectoropleidingen of infosessies over een nieuwe wetgeving die van toepassing is op uw paritair comité, of dat van een van uw klanten.

Iets voor u? Of voor één van uw klanten? Neem dan zeker eens contact. Wij staan altijd open voor een verkennend gesprek.

Nieuws

Meer nieuws
Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Uw e-mail werd verstuurd

We hebben een e-mail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Ontvangt u deze mail niet, neem dan contact met ons op via info@sodiwe.be.

Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd en contacteren u zo snel mogelijk.

Uw vraag werd verstuurd

Wij hebben uw vraag goed ontvangen en contacteren u zo snel mogelijk.

Inschrijving geregistreerd

Wij hebben uw inschrijving voor onze nieuwsbrief genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Bericht verstuurd