Sodiwe
Hoofdkantoor: 015 65 10 10
Mijn sodiweAanmelden

Professionele partner in loonbeheer, advies en opleiding

Als boekhouder of accountant bent u heel vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten die starten als ondernemer. Of die voor het eerst personeel aanwerven.

Zij worden geconfronteerd met tal van administratieve verplichtingen en hebben nood aan duidelijke informatie en een concreet antwoord op al hun vragen. Als specialist op het vlak van loonbeheer, advies en opleiding staan wij u daar graag actief in bij. Als volwaardige professionele partner waar u blindelings op kan vertrouwen.

Loonbeheer en personeelsbeleid

Net zoals u dat bent in uw vakgebied, zijn onze experten altijd up-to-date op het vlak van loonbeheer en personeelsbeleid. Daardoor kunnen zij de vragen van uw klanten snel en correct persoonlijk beantwoorden, ongeacht het paritair comité waartoe zij behoren.

Indien gewenst helpen ze uw klanten bovendien met plezier bij het invullen van de wirwar aan verplichte formulieren en documenten. Voor hen is het routine, maar voor uw klant een unieke troef om meteen in orde te zijn met zaken als:

  • De aanvraag van een RSZ-nummer
  • Het uitvoeren van Dimona-aangiftes
  • Het correct invullen van de verplichte formulieren voor RSZ en bedrijfsvoorheffing
  • Het afsluiten van een eventueel verplichte arbeidsongevallenverzekering en een optionele rechtsbijstandverzekering
  • De aansluiting bij een kinderbijslagfonds
  • De aansluiting bij een erkende externe dienst voor preventie en bescherming op het werk

Dankzij onze expertise terzake en de vlotte samenwerking met onze partners kunnen wij uw klant heel accuraat helpen bij het vervullen van bovenstaande verplichtingen en bij de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds. Maak er gerust gebruik van.

Advies voor ondernemers

Goed advies is goud waard. Zeker voor ondernemers die zich continu moeten aanpassen aan snel wijzigende interne en externe omstandigheden.

Daarom heeft Sodiwe specialisten in huis die u en uw klanten advies verlenen op het vlak van strategie, personeel en organisatie. Naast uiteraard het sociaaljuridisch advies met betrekking tot het loonbeheer.

Daardoor moet u maar één naam onthouden wanneer u of uw klanten met vragen zitten die betrekking hebben op de meest diverse uitdagingen van het ondernemerschap: Sodiwe.

Stel ons uw vragen of lees hier meer over ons advies-aanbod.

Praktijkgerichte, betaalbare opleidingen

Behalve voor loonbeheer en advies kunnen uw klanten ook bij Sodiwe terecht voor gerichte sectoropleidingen, seminaries en infosessies. Zowel bij hen in het bedrijf als via een brede waaier aan opleidingen op diverse locaties.

Onze opleidingen onderscheiden zich niet alleen door hun hoge kwaliteit, maar ook door hun praktijkgerichtheid en betaalbaarheid.

Lees hier meer over onze opleidingen.

Anton - HR-software

Ongetwijfeld groeit ook bij uw klanten - en wellicht ook bij uzelf - de behoefte aan een degelijk HR-softwarepakket.

Onze oplossing hiervoor heet Anton, een gebruiksvriendelijke HR-software die uw loonbeheer op een eenvoudige en overzichtelijke manier koppelt aan uw personeelsbeleid.

Anton is een onafhankelijk totaalpakket dat alle aspecten van het moderne HR-management bundelt in één gebruiksvriendelijke tool.

Aan de hand van 10 zorgvuldig samengestelde modules is het mogelijk om moeiteloos selectie, aanwerving, functionering en welzijn van uw medewerkers te beheren. En uiteraard ook de vakantiedagen, de opleidingen en het salarispakket.

Voor u en uw klanten is Anton de centrale cockpit van waaruit alle HR-processen in een bedrijf of organisatie worden aangestuurd. Altijd en overal bereikbaar via internet en efficiënter dan ooit. Dankzij de tijds- en kostenbesparing die het u en uw klanten oplevert, betaalt Anton zichzelf in geen tijd terug.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende demo.

Nieuws

Meer nieuws
Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Uw e-mail werd verstuurd

We hebben een e-mail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Ontvangt u deze mail niet, neem dan contact met ons op via info@sodiwe.be.

Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd en contacteren u zo snel mogelijk.

Uw vraag werd verstuurd

Wij hebben uw vraag goed ontvangen en contacteren u zo snel mogelijk.

Inschrijving geregistreerd

Wij hebben uw inschrijving voor onze nieuwsbrief genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Bericht verstuurd