Sodiwe
Hoofdkantoor: 015 65 10 10
Mijn sodiweAanmelden

Efficiënt loonbeheer

Werken met personeel moet een lust zijn, geen last. Daarom garandeert Sodiwe u een efficiënt loonbeheer en advies op maat.

Terwijl u focust op ondernemen en op het aansturen van uw medewerkers, zorgt uw persoonlijke payroll advisor bij Sodiwe voor een stipte en efficiënte verwerking van hun lonen. Indien gewenst kunnen we ook de uitbetaling voor u verzorgen.

24/7 toegang tot uw personeelsdossier

Als werkgever hebt u op elk moment toegang tot uw online personeelsdossier. Alle informatie over uw medewerkers zit daar centraal en veilig in opgeslagen. Daar vindt u dus altijd wat u zoekt, 24/7, waar ter wereld u ook bent.

Wist u trouwens dat Sodiwe één van de weinige sociaal secretariaten is die de toelating kreeg van de overheid om het integrale loondossier uitsluitend elektronisch op te slaan en te beheren?

Overzichtelijke administratie

Ook over uw RSZ-bijdragen en betalingen van de bedrijfsvoorheffing hoeft u zich geen zorgen te maken. Die stort Sodiwe tijdig door met de juiste referenties. Daarvan ontvangt u maandelijks de nodige documenten voor uw boekhouding. Zo blijft uw administratie overzichtelijk en vlot hanteerbaar.

Vlotte samenwerking met uw boekhouder

Veel van onze klanten geven ook hun boekhouder of accountant toegang tot hun dossier bij Sodiwe. Zo beschikt die continu over alle noodzakelijke informatie om zijn adviserende rol optimaal te kunnen vervullen. Bent u boekhouder of accountant, klik dan hier.

Die eerste medewerker aanwerven is een enorme stap. Maar dankzij Frank van Sodiwe liep alles ongelooflijk vlot.Walter Verschueren, accountant

Starten met personeel

Bij de aanwerving van een eerste werknemer kunt u bij Sodiwe terecht voor gratis modeldocumenten. Denk aan arbeidsovereenkomsten, inlichtingenfiches, een standaard arbeidsreglement enzovoort. Zo maken we de drempel om te starten met personeel alweer een flink stuk lager.

Contacteer Sodiwe voor een kennismaking

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u gericht op de hoogte gehouden worden van de evoluties in 'Personeelsland'?

Nieuws

MEER NIEUWS
Boekhouder of accountant? Ontdek onze aanpak hier Download onze brochure
Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Uw e-mail werd verstuurd

We hebben een e-mail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Ontvangt u deze mail niet, neem dan contact met ons op via info@sodiwe.be.

Uw aanvraag werd geregistreerd

Wij hebben uw opleidingsaanvraag genoteerd en contacteren u zo snel mogelijk.

Uw vraag werd verstuurd

Wij hebben uw vraag goed ontvangen en contacteren u zo snel mogelijk.

Inschrijving geregistreerd

Wij hebben uw inschrijving voor onze nieuwsbrief genoteerd. U ontvangt dadelijk een e-mail met de nodige gegevens.

Bericht verstuurd